PS


Jag gjorde en Ny PS bild idag :) super bra WALLPAPER !




Hemma Igen :)


Ja :D nu e jag hemma från tallinn kryssningen igen :) Det har vart en underbart rolig resa med mycke skratt och mycke underbara minuter .
Fredagen så åkte vi buss för att komma till Tallink Viktoria tror jag den hette. När vi var på båten senare under dagen så började vi med att packa upp lite saker, välja sängar och lite mer o mer. Efter det så blev det dags för lite kolla runt tur på båten och se vart man ahr allt ..  Jag lokaliserade Tax freen så fort som möjligt. När tax freen uppnade gick jag, simon och mamma in där och kllade runt och jag visste ju redan från början att jag skulle ha en speciell sak så det köpte jag direkt jag såg det liksom :P..
Efter det fick vi äntligen äta buffee.... Jag kan lova att jag åt som faaaaahahahahaaaan ! .  fick liksom ont i magen. Till maten blev det lite öl så man höll igång lite :) Under maten så hade vi det väldigt kul :) massor av underbara leenden. det första uttbrottet kom när morfar öppnar käften och lägger ut värsta rapen och liksom direkt nästan skriker ursäkta... fy fan avd kul det va :P Efter kanske en halvtimme så va det dags igen. Moster går och hämtar ett mörkt bröd och kommer tillbaka med det . Då blev det skrattanfall när jag drog upp vad den där bröbiten såg ut som!!... Jag trodde Nisse skulle dö av skratt..
Hur som hälst . Efter det så tog vi oss en liten Power-napp tror jag för att vi senare skulle gå på kareoke. det va lite tråkigt i början. men sen började lite folk sjunga så det blev ju lite kul iaf :)-
Efter det va vi på en nice show men GALET ! snygga brudar som dansade . .  jag skojjar inte om den perfecta kroppen liksom.... Sen blev det sova sig lite för att gå upp tidigt dagen därpå för att få i sig lite frukost.
Lördagen kom kl 7 då mitt larm på mobilen drog igång .... Hatar att väcka mig själv -.- .. vi klädde på oss och gick upp och käka frulle. Efter det blev det ner och PN:a lite och strags efetr det duscha för man måste ju va fin och lukta gott när man ska in i ett annat land liksom.
Nu kom vi i land på estlands understad tallinn :) där tog vi en taxi till ett ställe som kallas HUMANA . där skulle det tydligen vara bra märkeskläder som va billiga . . men tro mig. min mammas jobbar kompis hade lurat henne .. det va världens mäst ruttna kläder ever . . . det va inte "nd-hand ... det va 3rd-hand..... blää. så vi drog oss till gamla staden ist :) Där var det ganska fint må jag säga.. som alla andra gamla städer liksom :P Där köpte jag mina nya Convers . .. . TOOOOK snygga faaaan ! .  bild kommer :) på allt jag köpt . Vi gick runt i 5 timmar i tallinn . . då började mina fötter säga ifrån så tillslut kom vi till afären som jag ville till från början :P ALKOHOL !!! Men det visade sig inte vara så mycket billigare där än på båten så det blev ju en förlust -.- men jag hitta en billig sak iaf :) så det fick bli en sån :P .
Tillbaka på båten så blir det återigen en power nap.. Sen så blir det tax free igen för helt från ingenstans kommer min morfar och ger oss barn en 500kr lapp var .. Tack till honom !!<3.. så jag köpte en platta Gin och lite till som jag skulle ha .. Men ginen lr iaf lite av ginen gick åt redan i hytten för jag ville bli full va ^^ . Så jag gick och köpte en helt ny sen (A)
hahaha jag e ju konstigt galen i söta drycker ^^. Ja . jag blev full och trevlig :) träffa sedan en skön snubbe i baren som bara skulle stoppa lightning sticks i mitt öra liksom :P skit kul liksom ^^ det blev lite kareoke och lite mer dricka. Sen drog vi oss till ALIMINIUM DISCO !!! det va kul men ganska tråkiga låtar lite då och då . . men dansa var kul iaf :D hahah.. Sen sov jag !
Söndag ... Bakis .... Trött kl 7 .
Jag sket i att duscha .. Käka frulle .. drog och sov :P Kom i land i stockholm .. åkte hem . e nu hemma !!!

Jag köpte mig:
2 plattor GIN
3 Liter Vodka
2st Minttu 50%
1 liter sourz
Och ett par Convers ;)

Jag e happy :)



Blaa Blaa

BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa
BlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaaBlaa

Kryssning


Jag ska Tallinn kryssning imorron :D Det ska bli skönt att slippa swe i några timmar :P typ .
Jag ska helt klart köpa sprit .  så som Mintuu, sourz, jäger mm mm :D

Ha det gött :)

Pussar från mej va !



























Haha


JAG LANAR IGEN ! jag e hopplös.....

Jag e kär i fredrik för han och jag har planerat att vi ska bli bögar och krille ska va våran lill-pojk. och med det menar jag inte vårat barn utan han ska va våran sidesex! . .

Alx e helt jävla cp faan ! men hon e kul iaf ...... så man ska ju inte klaga :P

Ha det bra igen då ! jag ska fajna bada

Jaha


Ja då var man på Lan igen ! detta måste jag kalla svettlan ! fy hälvete vad det e varmt här i dennis rum !!! 4 svettisga pojkar !! 4 varma datorer !!! 4 varma skärmar !!! ett litet fönster att öppna !.. 4 personer som värkligen inte gör något tillsammans just nu !..  Robin spelar CS, Nille spelar Cod och det gör även dennis.. Emil sitter och lyssnar på musik till att han skriver i sin blogg. Emil har en varm snopp för tillfället..  och jag tror inte jag ljuger om jag säger att jag inte är ensam om det.. Just nu tycker jag synd om dennis. När nya patchen kom så blir hen tvungen att installera om hela wow.. den processen tar ca 5-7 timmar ... Dett måste han göra för att det e en fil i Wow mappen som inte vill reenamea, suck.
Jag ahr inte ätit någon mat i dag ! . . ingen alls . pga det så mår min mage ganska dåligt . . . blääääääää!!!!

Asså du vet att jag finns här om du vill prata ! . . du e min vän och vänner ställer upp för varandra. Vad det än handlar om så är jag villig att lyssna på vad du har att säga. // Din vän Emil-

ORKAAAAAAAAA!
En 2 liters cola e nu förtärad ! nu e det dags att skita ! .  hejsvejs !

Dröm


Ja. Inatt drömde jag värsta myskoa drömen. Jag hade en farmor och farfar (dom e inte döda irl) som bode utanför kviksund någtonstans och jag och mina polare nille och krille skulle hälsa på dom. Jag vet inte riktigt hur vi tog oss dit men jag tror det va med bil. Hur som hälst. När vi var där visade dom oss våra rum. dom hade liksom det största hus jag sätt.
Nu fick vi middag. Under middagen satt vi och prata mycket och mer blev det när farfar tog fram en massa öl. Det konstiga med det hela är att min farmor i drömen är riktigt ung, liksom ung ung.. kanske 25. och min farfar ser gammal ut och ska jag vara ärlig så ser han ut som MR heckles (lr hur det stavar) i vänner :)
När vi har druckit lite så kommer det en massa vänner till oss. Först kommer alx och becka som helt desperat bara ville komma in och sätta sig och spela tv spel av någon konstig anledning. robin ringde till oss och sa att han och johnny var på gång dit på en varsin longboard.. Sen kom mirris och hennes kompis Sandra. i detta tillfälle så ligger nu jag och spelar tv spel. helt själv då mirris och sandra kommer in.. Sandra börjar viska saker till mirris och mirris berättar allt för mig. Efter ett tag blir sandra helt basatt av mig och följer efter mig hela tiden.. jag blir helt jävla galen men ändå så säger jag i drömen att jag e kär i henne . medansom jag springer ifrån henne. Jag blev jagad i kanske 1 mil sen slutade hon jaga mig. Efter en mil så hittade jag robin och johnny ligande på marken med bar överkropp helt sönderskrapade, brevid sina longboards... dom e döda. Jag frågar dom snällt om jag kan ta deras longboards och åka hem lr snarare vi. För helt plötsligt så va Oh yeah- kannan med mej på vägen ?? :S
Dagen efter blev en jävla backsmälla ... vi bestämmde oss för att åka hem. vi packade in oss i bilen ..  lr vi packade alla grejer i bilen. sen gick jag in och skulle säga hejdå till farmor och farfar. så såg jag att dom försökte sno saker av nille.. nästan hälften av hans kläder låg där. Så jag tog nu kläderna och gick ut. Då hade grabbarna dragit ifrån mej :O och när jag nu vänder mig om för att gå in igen så e huset borta :O Jag e helt ensam med nilles kläder i skogen...


En Kväll av happyness


Ja. Alx kom hit och vi såg på denna un derbara svenska film med kärlek och komic.

Efter att vi kollat filmen så gick vi ut för alx skulle dra. Tråkigt nog så blir jag då utelåst så jag ber Alx att stanna kvar tills någon av mina familjemedlemmar skulle komma hem igen. Det var kul att sitta där och snacka. skratta en hel del och jag tror jag snart kommer lära mig att göra mysiga ljud med min hand för nu har alx lärt mig hur man gör (not) . Tur unge att kunna det där. Alx slog mig i armbrytning. Damn vad stark hon var ... jag skämdes :$. Jag kanske borde träna mer påd et ;) haha... lr det kanske inte jag som borde göra ;). Sen kom både mamma och simon samtidigt. Mamma hade vart på Time out och simon hade lämnat av sina flickor någonstans... Mamma värkade vara Fejk-full.. hallå 3 öl och hon va galet full liksom ;) Efter att dom gått in så bestämmer sig Alx för att dra och vi sa Ajööö!..

Slutta hänga på honom. Ser du inte att han e ledsen!?
Vid matbordet får ni inte prata. Utan det e bara jag som får göra det!
Vad vill ni bli när ni blir stora barn?
Jag vill bli hora. Då får man kramas helatiden och så krävs det inget betyg häller!

HAHA kul kul... Det har pratas om AP (American Pizza) till mat imorgon . . men jag vet inte hur många det e som kommer ihåg det typ :P haah. jag ahr typ ändrat mig nu iaf, för jag ahr någon konstig känsla i magen liksom. Jag känner mig inte hungrig. Men magen gör liksom det .... Jobbig kännsla !
Jag ska kanske ta och bli skådespelare. Jag ser mig själv som en person som skulle kunna göra det .. typ !

Nu ska jag nog spela lite igen .  . Im a Geeky-man !

Over and out. Love you all <3

Den bästa Sommaren


Jaha . nu blir det av, efter ett jävla velande hit och dit. Hur som hälst så kommer alltså alx hit och ska se på film med mej..  om då hon rekomenderade . .

Det blir nog kul !! TBA

LAAAN!


Jag ahr fan lanat i 9 dagar nu ! .  kanske borde ta en paus snart . . .

Nu e jag bara trött och orkar just nu inte blogg . .  så det här inlägget e nog bara ett godnatt till alla mina läsare . .  suck.

Assså vi måste ses .  jag saknar dig din jävel ! Puss på dej iaf ...

GODNATT <3

RSS 2.0