Jaha


Jo det e ju så att jag ahr vart dålig på att skriva på ett tag. Men liksom, jag ahr inte haft någon lust alls att tycka och tänka just nu.
Det e ju så att jag e sjuk just nu. Så jag e helt pist off för jag ville festa i helgen men så blev det ju fan inte. Och nej . jaga hr inte svin influensan. liksom . jag ahr ju inte ens en vanlig influensa så hur skulle det kunna vara något värre isf ^^. Jag har legat i totalt 38,5 graders feber och hals ont och lite hosta. anser det bara vara en helt vanlig förkylning. typ.
Jag skulle ha vart hos tandläkaren i lördags. Men så blev det inte eftersom jag ahde feber..  så kl 12:45 ska jag dit ist och då ska dom få peta mig i munen hur mycket dom vill . . suck. Jag måste faktist erkänna att jag ahr lite tandäkar-fobi. Jag skulle aldrig våga dra ut en tand. liksom jag ahr ju just lärt mig ta sprutor i munnen . . . Så ja jag ahr ju lite fobi iaf !. Jag e inte liksom den där matchoo killen :P haha.

JAG VILL FESTA !! fatar ni det .  jag e super sugen ! .  HOPPAS JAG E DUGLIGT FRISK IMORRON SÅ JAG KAN GÖRA NÅGOIT SKOJ OCH INTE BARA PUSSA MIN KÄRA DATOR SKÄRM HELA DAGEN !!!

Ja typ det e vad jag ahr att säga .  Saker jag tycker just nu e inte somd et borde iaf. jag får konstiga känslor om folk liksom . .  WAAAAH BAAAAAAAH !! .-  vad gör man åt saken Asssssåå !.

PS: Jag ahr gjort en ny Avatar till Piratetorrents.net



RSS 2.0