yee


Asså fatta ! det e 4 dagar kvar till kryssning!!! jag längtar! så fort krille nämner det så börjart jag le :P hahah det kommer bli helt awsome liksom!
Idag ahr väl jag och krille lanat mästa dels.. vi har vart hemma hos mig och rökt pipa, jag ahr käkat mm ... jag e skiut sugen på att typ dra till donken eller Statyoil senare för jag ahr ju bil för tillfället :P haha. har lånat den av mammas dejt typ.. dom skulkle på 40års fest så jag ska ju hämta dom senare liksom, så jag får låna den :) tack för det Kent! Jag ska väl försöka få krille att vilja basta och åka och käka lite :P haha..
Jag skriver iaf just nu för jag har en fly time på 13 min i wow -.- galet segt faan !
Fredde är här med och vi har även vart med tjejerna en stund .. dom skulle komma hit senare igen också :P ahha

Ne nu ska jag tillbaka till spelandet! Puss på er alla <3



Mumms mumms ! Lite porr,,, grrr*!

Sen kväll med krille !


Vi ahr lanat ett tag ! dagen har vart bra . .  punkt slut  . nu ska vi se film !! BAJ BAJ ! <333



Jag och krille i ICC25 blä blä blä på den runnen !

Morning Lovers !


Jag har sovit sjukt bra inatt :) skönt skönt liksom.. Jag tror det e bara för jag inte drömt något konstigt! haha..
Alx är nog lite trög ändå liksom :P hahah..

Jag: Klappa händerna när du är riktigt glad
Jag: Jag vet att du klappa händerna nu (A)
Alx: Nej det gjorde jag inte
Jag: Sluta ljuga nu Alx !
Alx: Nej ^^
Jag: Lyckat Alx :P

Say what what typ :P.. Idag blir det nog lanisch att Krills place. blir nog en massa wow typ.. höhö.
Jag gjorde jätte goda smörgåsar idag :P Med falukorv och präst ost (A) mummsiiiii ... idag kommer även mammas dejt hit.. tror han ska stanna över helgen, riktigt trevlig typ den där. Tummen upp för det

Nu har jag tråkigt och ahr ingen att prata med på msn ! har inte fått någe sms lr något :O jag tror jag e övergiven nu !
Ja ja Ciao Ciao <33



Tänkte det skulle bli lite vattenpipe idag med ! om nu krille vill (A)

Hulkande i snöö


Ja. jag ahr vart med Alx som vanligt haha ! så vi satt väl hemma hos mig och drack kaffe. sen hörde nille av sig så vi gick och mötte upp hahn och drog oss till hemköp, jo alx skulle ju köpa tamponger för hon helt perfect tid har fått mens :D grattis till dej.. Jo efter hemköp så drog vi oss till nille.... Den vanliga vägen till nille från hemköp är igenom den stora gräsplan!! och det hade fan snöa mke!.. jag fick ju så kalrt ta komandot och gå först.. det va jobbigt att hulka sig igenom det där!!
Ja hoss nille spela vi spel och hade kul !! måsta säga att alx sög på att köra bil :P hoppas du inte alls e så ute i den riktiga trafiken :P haha.. fin dag iaf ! sen kom sandra och hämta oss. tack för det Sandra !<3 jag slapp hulka i snön igen :D



Puss på er alla !<3



Ja!


Jo det e ju så att jag känner mig glad idag.. visst jagf e ganska ofta glad men idag vetta fan varför jag e så "jätte" glad.. hmm. Morgonen har vart nice. spelat lite, setat i köket och spelat skipbo med mamma och emma (grannen) och så klart druckit lite kaffe :) Senare idag ska jag väl umgås med krille och nille om jag förstått det rätt. Hallå liksom. jag drömmer sjuka drömmar. inatt har jag blivit pappa.. Jag avr så glad liksom. men jag kanske ska ta hela drömen:P
Jag, Alx, Krille och min bror är i något land. jag tror det e tyskland för det kändes sunkigt och den tanken får jag om tyskland :P haha.. hur som hälst så ska vi hinna med en båt.. kryssning tror jag det är. Jag och min bror hamnar på däck och blir rädda för den här båten gick väldigt fort kan man säga ! så vi liksom letade efter en ingång, och när vi väl hittar en så är det kodat. vi är rädda... plötsligt kommer kocken och uppnar dörren, vi kommer in och simon säger "jag går och sover nu" som om inget hade hänt.. Jag går till min hytt ch finner alx och krille där... helt plötsligt är vi i en lägenhet. Lägenheten var Tjejernas kompis Ida (var det i drömen iaf). där i lägenheten fanns då alx, krille, ida och så var det en tjej till som jag hade haft lite strul med hit och dit och hon hade tydligen fått barn.. När jag fick reda på att hon fått barn och vi liksom "älskade" varandra typ så blev jag ju ledsen för jag trodde det va någon annans unge.. så jag tog idas bil som i detta fall var en mitchubishi Lancer (stavning?).. en vit, typ som den som står vid alx farsa.jag tog den bilen iaf och åkte fort som fan.. i bilen satt även Simon Häggqvist, av alla personer.. vi körde iaf väldigt snabbt. och jag skrapa i min vänstra sida av bilen i refugen så vi saktade ner. Jag avr nervös. så vi stanna och jag tog helt plötsligt upp min röda bil som jag gjort i slöjden för 100 år sen och visade på den vad som hände med bilen. Jag sa attd et inte va någon fara för det syndes ju knappt:P.. tillbaka till ida är vi nu och jag inser att jag sitter väldigt konstigt i förar sätet. .  hmm hmm så jag försöker fixa det innan jag åter går in.. under den tiden jag sitter dör så somnar jag i bilen. I min dröm jag då hade i drömen handlade då om den här tjejen som hade fått barn.. då sa hon till mig attd et var mitt barn! jag liksom, "vad glad jag blir, för jag vill bli pappa nu" så vi snackar och så.. sen typ kysser vi varandra och det e så mke kärlek.. sen vaknar jag i bilen för att alx säger att hon vill köra nu! jag liksom" aja". . så alx drar och märker inget utav skadan på bilen.
Jag går nu in igen och ser att ida typ myser med krille och den här andra tjejen kommer till mig och säger att hon vill prata med mej.. Det hon säger till mig gjorde mig så glad att jag börja gråta.. det är jag som är pappan till barnet och det blir precis som i drömen i drömen att vi liksom blir galet kära i varandra.. Vi tänkte nu dra och köpa förlovningsring, vi kommer ut och ser att alx har totalkvaddat den fina bilen !! Vi kolla på varandra och log när alx påstod attd et inte va hon utan det va hugo... Nu ringer min telefon och det gjorde den irl också så nu e drömen slut ! vem e den här kvinnan jag drömer om ! Jag är kär i min fantasi<3

Ibland önskar jag mitt liv var mina drömar !



En till dagen dag!


  • Fått Pengar
  • Hämtat Pengar
  • Bada bastu med krille
  • köpt vattenpips kol (Big ones btw)
  • Vart med AlxSandra
  • Lagat mat
  • Rökt pipa
  • Busat med alx!
  • Gullat med krille
  • snackat ! hmm
Ja, som ni kan se så har jag ahft en helt vanlig kreativ dag, men liksom jag gillart.. Imorgon tror jag det blir umgås med nille.. det händer ju inte allt för ofta.. hmm.
Kryssningen betald och klar så nu e det så att det e helt 100% att jag ska på kryssning med "härjedals gänget", sandra och alx :) det blir nog awsome.
I see some Love in the air :) Hoppas det blir något och inte bara något strul med er :)<3
Slut snackat.. jag e fan skit trött och väntar på grp till FoS.. seeegt säger jag bara..

Love you all <3




Väder


Jahap. man vaknar efter en underbar sömn och vänder på kroppen!! vad ser jag? jo jag ser snö.. snö i stora lass. Jag som hoppades på att det inte skulle komma mer snö nu, och det som vi har liksom skulle försvinna lite då och då !! men nej då kommer detta oväder ! helt vitt ute. och så blåser det också.
Ja cad händer idag folket!? Jag vill hitta på något jaao.. typ, jag måste ha sandras konto nummer så jag kan ge henne lite money :D.. jag sitter och vänar på posten så jag ser att jag får pengar från försäkringskassan:) det blir awsome.. hoppas jag får det !! (håll tummarna). men jag ser ingen anledning till varför jag inte skulle få det, så det kommer ligga där idag tillsammans med posten :D
Idag är det ju Exakt 1 VECKA kvar till ÅPO-kryssning och firande av Sandra!..
Kan även säga här att jag ahr världens bästa vänner! kommer alltid med glädje och skratt, inga sura miner om det inte hänt något tragist. och då e det ju så att alla har sura miner :D hahah, jag hoppas alla tvivel löser sig och man slutar gå och tänka på det som är jobbigt... AIIIT !!

I'M GOD! End of story!



This is Hugo! the one and only happy man's good good "friend" <3

Some Pics




Trött!


Jag känner mig trött typ. Jag är mer sugen än vanligt på pizza ! tack för den krille :P hahah. ne men får ta nån dag liksom... Har fan vart med Alx hela dagen :D det har vart kul ändå liksom :P haha.. våra planer är stor ;) det kommer bli awsome:)
Jag vet inte vad det är riktigt men jag vill känna närhet.. så jag e typ lite "tänkande" just nu eller vad man ska säga. mend et e ju sånt som går över. hö hö höööööö!
I morgon är det 1 vecka kvar till dagen vi drar och badar båt och kryssar oss ! blir nog riktigt kul liksom.. Jipppi bara !..

Jag gjorde en header till Sandras blogg. . lite snabbt slänga ihopp typ.. ska göra en bättre sen tänkte jag.. mend en blev bra iaf :S hihi.


http://sandracanfly.blogg.se/

Alx är min andra mamma!


Jo.. jag käkade nyss :P men jag fick inte gör det själv.. det va alx som mata mig och det va ju inte alls lätt! Så fort jag skulle ta maten så skrek hon ! AAAAAAAAAAAAAH! och då börjar ju jag så kalrt skratta:P haha lyckat.. men man ahr så kul med alx hela tiden .. den kvinnan vet hur man piggar upp en! men nu ser hon dyster ut :O !!! OMG liksom .. jag ska nog ta och springa och klia henne på magen ! hahah .. will bee fun as hell.. aja ses senare ! baaj baajj



Gott!

Morgonqvisten!


Sms i örat gör en trött man irriterad :) men men det kan ju inte den som skickar smset veta :D..
Sandra jag är inte sur på dej. Jag blev lite irriterad igår men det e ju sånt som händer.. Inatt har jag fått veta saker jag alldrig trodde skulle poppa upp i mitt huvud. Jag ahr får veta att K***** har ett barn med Alx son ser exakt ut som honom men han är tydligen orange. K***** vet tydligen inte om barnet. jag tror inte han är redo att bli pappa än... hmm..
Människor drömmer ofta om saker som hänt under dagen.. Det gör tydligen jag med. men mycet mer avanserat liksom.. Jag ahr bilder av folk jag umgåtts med under dagen.. som igår vad krille med i drömmen. vi hade plivit typ "rockare" för vårat band ROCK'N'ROLL MOMENTS började bli stor.. fan man hade fans överallt .. bla bla bla. så vi brukade hänga på ett kafe. där var det alltid mjuka gosiga soffor.. men man fick inte sitta i Kevins soffa. .  eller iaf ine i hans hörn i soffan ^^ fråga mej inte vem Kevin är :P men han hade bara lugg på sitt huvud, och glasögon :p
Robin och fredrik låg och brottades på en maddras som helt plötsligt ligger på golvet. det blir lite svart för ögonen liksom.. iaf. vidare i drömmen. Vi började få fans typ :p det bestod av Alx, 2 killar och Marina.. men hon hette anna :P konstigt, tell me about it. så vi polade ganska mke.. sen fråga Anna chans på mej innen på något museum.. jag svara jaa och krille kolla surt på mej.. vet inte vad som var fel där :P sen börjar krille prata om massa olika dräckter och sånt man kan ha på sceen.. och han plockar fram en pacman dräckt och börjar springa omkring . . . (remi) efter det blev de lite mys med anna och så  . . alx va med och kolla på hela tiden  .. fråga mej inte varför. sen vakna jag av ett sms :D



Dagen dag!


Jaha.. som tidiagre sagt så har jag ju bastat . . det va ju mys. efter bastning så blev det lite slapp och Alx, Alx kompis Marina tror jag det va och fredde kom hem till krille. Efter vi setat och slappa ett tag så fick jag lite food hos krille, pannkaka = mooommsii (ibland).. Efter det så gick väl Alx och Marina hem till henne tror jag och linda kom då till krille för att hämta sin tröja. vi skjuttsa därefter hem linda för att vi ändå skulle hem till mej ! JAAAo... Hos mig blev det skratt i stora lass och det diskuteras fortfarande om "the Tsunami" funny shiet.. Jo Alx kom hem till mej också :P Hej igen ^^



Basta!


Japp... det där kan jag säga att det va skönt !!! Krille kom och hämta mig efter träningen sen drog vi hem till han och basta :D mys mys med en naken krille !! mumms. Nu vet jag inte vad vi ska gör  . det pratades om kaffe typ :P så jag hoppas jag kommer få en kopp :D

På bilden ser ni Krille som är manen och mig som är den närmsta kvinnan.. den sista e källar spökt (AKA ARNE) !! creepy :O !



God Morgon


Ny dag, Ny vecka och nya strösockerburkar !
Idag tror jag dete blir lan med krille :S? jag vet inte om det blir så men det skulle ju faktist vara rätt så kul..
Jag vaknade vid halv 11 idag. SKÖÖNT! så jag ahr väl spelat lite och gjort mina morgon behov :) eller... ne det har jag inte :O hmmp. Jag är alltid söt när jag vaknar! iaf när jag ahr lite längre hår :P det ska stå åt alla håll och kanter sen på något sätt lyckas jag alltid få något handavtryck i ansiktet.. inte konstigt mina händer e bortdomnade på morgonen :P



Haha visst är man söt:P.. PS. Jag ahr fortfarande ont där Edward lyckades bita mej :( /sadface

JC börjar löna sig !




ROCK'N'ROLL MOMENTS !!




Jo asså det e ju jag, Hugo, Alx, Sandra och krille :D

haha SOFTISCH


Som Ni ser så var jag kanske lite depp i mitt förra inlägg.... Men det är inte så längre :P haha.
Men just nu mår jag väldigt bra iaf.. trodde inte det skulle va så lätt men det var det tydligen:P haha..
Tack för alla som visade att dom fanns där för mej i mitt depp^^ haha. (vilken ass-licker jag e)

Idag ahr jag ahft det softis (as in the gun) krig med mej själv.. efter jag dragit några skott på mej själv bestämmde jag mej för att dra några på robin!! det gör fan sjukt ont  på vissa ställen ! omg säger jag bara till mitt på huvudet ^^ haha... Jag bestämmde mej även att det skulle va rättvist så alla skulle få iaf ett skott på sej :D Jag blir happy ! Sandra börja gråta (sorry) Alx tyckte det va en skön njutning så hon ville ha en till men sen ändra hon sej :P modig kvinna det där. Jag har nog mest ont på halsen där jag drog 2 skott så det skulle se ut som en vampyr hade bitit mej :D haha Edward springer om kring här i E-tuna !



Min arm som blev offer för 3 skott!!



Och här har vi även på min hals som Unga vackra Edward bet mig på !
Jag drog en på foten, 2 på tutten, 1 på knät och en mitt på hövve !

Men annars så har dagen vart fin och mysig med mycke skratt :) Jag och Alx dog när vi äntligen har kommit på smeknamnet till sandra !!!
Har ni hört talas om det där som hände i tailand ?.. Jo asså det va så att sandra läckte lite! OMG !!  LFAO.. så nu kallas hon Antingen Tsunami/Tsunami-fittan/Trunami-sandra... bara det innehåller Tsunami. kommer kunna skratta åt det där läge !!!

End of this shieat.. Puss på er gullungar där ute

Vad ska man säga!


Jag ligger helt fel just nu!... liksom varför ska jag alltid lyckas med samma sak heltiden när jag börjar känna någon nära... Jag blir sur på mig själv för detta, men liksom det e ju inget jag kan göra åt det!.
Ja. Kvällen var ju inte så lyckad för mej ändå -.- ! Skit pepp för vårat lilla pyamas party hemma hos johnny... men gissa vad !, jo Emil Scott får dålig mage och kan inte dricka. . . visst det gick väl över lite sådär iaf. tog en öl till och började deppa över annat ist ! fuck this säger jag bara... Orkar egäntligen inte tänka på detta eller vad man ska säga. men man kan ju inte alls bara hoppa över något sånt här som jag nu tänker på..
Under kvällen var det väl inte bara jag som var lite depp, värkade nästan som jag gjorde alla det däremot. . . suck påd et liksom. Kvällen slutade iaf med att jag och krille fick skjuts hem av Hanna (krilles syrra). Hon är värd en "hjälte-medalj" eftersom jag värkligen ville hem..

Jag avslutar det här med att säga!. Jag är inte alltid den här glada Emil.. Även jag kan ha brister och negativa tankar.. och det hör som jag känner nu kommer förstöra massor tror ja! blä, jag behöver snacka med någon.. tror det blir Alx för hon brukar förstå sig på mje eller vad man ska säga.. hmm

Ciao Ciao (K)

Min Fru

Du e fan fär jävla bra :) att vara med dej är så helt jävla underbart. Alltid glad och rolig!!!

Men hörrö ! De e skylldig mej en sak ! det kommer göra mej happy... !

Men en sak e dåligt. det e nog att vi aksnke inte ses så ofta. Jag tror vi skulle liksom kunna ha kul varje dag.
Fattar du hur kul vi har när vi liksom hajkar och stuff !

Någon dag kommer jag fria till dej på riktigt och då e det fan bäst för dej att du säger JA ! :D

Bejbi! Du betyder massor för mej ! <3


RSS 2.0