Dagen börjar alltid med samma sak!


Idag inser jag vad segt det e att vakna. Man vaknar, ligger och drar sig och sen efter ett tag när man får arsle ur vagnen så går man och skiter.. sen iaf i mitt fall går jag in på mitt rum och nästan flåsar mamma i nacken om att hon ska flytta på sig så jag kan inviga dagens dator..
Jag kanske sitter aldeles för mycket här ? vem vet. Igår va det så iaf. Jag hade inte lust med något alls typ. kanske en sak men det gjorde jag inte. Ist för att hitta på någe så sat jag här vid datan nästan hela dagen, och satt jag inte här så låg jag och sov, satt och sket eller åt mat !..
Men saken ju nu den att jag trivs faktist framför datorn. Det e kul. Liksom samtidigt som man kanske spelar så pratar man med massor med folk på msn, bdb, facebook, etc. Man skriver sig ett inlägg som kanske inte har alls någon betydelse utan man gör inlägget för att man vill skriva något. folk får då läsa mina klagomål :) haha. Nog pratat om det. Men det jag vill komma fram till är ju att datorn är en nära vän. och han finns alltid där för dig, eller kanske inte när han e sjuk och måste få lite omprogramering :P end of story.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alx prata om att hon skulle komma över en stund. vi skulle se på den bästa sommaren. Den värkar ganska kul :)
PoooooP. Nu blev Hangover klar .. Någon som e sugen på att se den med mej kanske (A). Det dyker säkert upp någon som e intresserad.
Jag vill tattuera mig igen! . . men inte nu. lr jag vill nu men det känns onödigt eftersom den måste skyddas mot solljus...
Då ska jag göra en dödskalle för dom e så jävla frääääna! Nu kommer mamma säga att det e frukost. eller. hmmm, det blev tyst där ute nu.. aja.

Vad ska Ni alla göra idag då ?! Leave a comment<3

Over and out

En Flicka som en gång var barn !


Flickan har sina hämligheter. Men ska dom avslöjas i detta inlägg. Det återstå att se .

Denna flicka har sina brister. Liksom det e inte en person du tar ut på stan och bjuder på en banan och sedan tar fram en gitarr bara för du en gång såg en gitarr hemma hos flickan. Så här e det. Flickan klarar inte av att äta banan när massa folk ser henne. Flickan äger en gitarr men kan fan inte spela ett skit på den. Jag tror att flickan bara tycker den e häftig. Flera gånger har det hänt att denna flicka är gravid. eller så e det kanske bara så att hon tror det, alltså inbillar flickan sig att hon går omkring med barn i magen trotts att hon inte ens är i närheten av att göra det.
Denna flicka skulle kunna vara rädd för mig bara för att en av hennes stora forbier är stora och långa människor. Kanske har hon damp lr någe, Liksom hon blir helt galen bara på dessa saker.

Denna flicka står mig väldigt nära och jag skulle stötta henne till det ytersta.
Flickan är halt klart en av dom finare flickor som finns.
Flickan har en sjuk humor precis som en själv . Ja . jag erkänner. min humor e craap i vissa tillfällen.
Flickan är väldigt omtänksamm och bryr sig om folk.
Flickan är stadig på jorden och gör inte i första hand någon person illa. varken på det innre lr det yttre.
Flickan är nog liksom felfri från det mästa ^^ .  liksom hon har aldrig brutit något ben i kroppen . hur udda e inte det.
Flickan är min vän, och jag hoppas det kommer förbli så en längre tid ..

Vem e nu denna mystiska kvinna ! .  det e nog ingen som vet .  kanske e det någon som bara en gång var ett barn precis som oss alla andra .

Jag e en KUNG !


Ja men så e det ju. Jag e nog liksom mer bäst än vad just du är! och nej jag vet ju inte vem det e som läser men min kännsla säger att jag e bara iaf bättre!. liksom, mer bäst !
Jag tycker min lillebror e konstig.

Jag: Du kan ju inte soppa kattsanden när det e blött på golvet
Simon: Varför kan jag inte det?
Jag: För då kommer den fastna på golvet.
Simon: Jaha. då får jag väl låta den ligga där (mitt på golvet)
Jag: Det e väl bara ta en trasa eller papper och torka bort det blöta?
Simon: Det går ju inte upp då. kattsanden ligger kvar. Varför ska jag torka när du bara brukar soppa?
Jag: Vadå? brukar jag soppa när det e blött?
Simon: JA!
Jag: Simon! Du e trög
Simon: Det e du med. . .



Han fattade inte att han bara kunde ta bort det blöta med papper eller trasa och sedan soppa upp kattsanden.  Och anledning till att han tyckte jag va trög var nog för han insåg att han själv va trög  . hmm. Han e konstig. och även fast vi tjaffsar mycket så älskar jag den där dummbollen ändå :)

Jag e nu hemma från en jävlla massa lanande hos både krille och robin. Skönt att vara hemma.
Jag konstaterade igår att jag bara sovit i min säng 1 gång på 2 veckor. även fast jag har vart hemma . . konstigt med julafton fan.
Idag så ska The gang träffas tror jag :) dvs as i know. Becka, Robin; Johnny, Alx (som inte visste någe), tror becka snacka om Andrea sen vet jag inte hur krille gör efter han har svettas en stund. Hmm. Men jag hoppas på att det kommer bli kul iaf :)
Anledningen till att jag påstår att jag e en kung e så änkel att lista ut .  Hallå ! Jag e ju kung! (iaf när jag sover).

Aja ha deet bäst! <3

Over and out !


En Ny DAG


Ja. det e sant . Det är en ny dag och jag har inga större planer..
Jag sitter hemma hos krille fortfarande och lanar sönder fingrarna.
Jag vill träffa Linda. det va länge sen . . hon e så braa :)

Jag och krille har gjort en guild . . typ. helt galet många medlemar. tror det e 2 st :O
Det går alltså inte alls bra att hitta folk som vill raida ^^ . men men .  man får ha tålamod till sånt där tycker jag :P men krille bangar nästan redan ;)

Igår kväll så bastade jag och krille i 10 min :O helt galet varmt vart det . . typ 90 grader i en liten garderob . . . Men efter det så kände man sig helt jävla reeeeeeen !!!.
Efter vi bastat så tog vi en tripp till statoil och köpte oss den kända Dubblechees !! fan vad goo den är ! .  love it. or make love with it . . hmm. lät weerdd . men men .

Jag e nog lite kär i något . . som jag inte kommer prata om  . . utan jag ska bara göra er nyfikna . tänk om det där något var en någon ! .  hmm . tänk på den nu och försök klura ut min egna lilla gåta. Den som vet vad jag vet och ingen annan vet ska få en pressent för dom vet så mycket att jag tappar hakan !

Jag blev galen inatt . . det va en viss person som veckte mig kl 5:20 tror jag det va . .. anledningen till att han gjorde det var för att han var tvungen att gå upp tidigt och jobba medans jag fick slappa :O  . . . jag blev arg och e lite irriterad fortfarande . .  men det går över . bara han inte gör det igen ..

Nu ska jag fan inte skriva mer typ  .. men ha det gött . 
Måsta se till att leka med Linda nån dag nu !! .  fy på mig själv!!

Puss på er som orkar läsa mina inlägg .  ni e guldvärda.


PS. jag ahr gjort en PS bild som e tok bra somen hd bakgrund ;)




En dag av möjligheter!


Jaha .. detta inlägg gör bara för att Alx har tråkigt... werdoo.

Aja .  jag e ju hemma från våran resa till härjedalen. skönt må jag säge.
I härjedalen hände det en massa och ingenting. Vi festa, vi tog det lugnt, vi festa igen, sen tog vi det lugnt . . . hmm jag tror vi tar och festar igen... Ne nu åker vi hem . . så va det typ.
Som sagt nu e jag hemma iaf, och har vart det i en vecka nu.. under den veckan ahr jag sovit i min säng 1 natt ! .  jag e fan konstig... LAN LAN LAN !!! jag älskar ju liksom att spela dator . .  "A part of my life"

Jag kan ju uppdatera med att den 14 ska jag på tallinn kryssning :) då ska jag köpa mig lite sprit.. FAN VAD GÖTT !! Tippar på lite mintuu och annan sprit så jag kan gotta mig väl några dagar ..

Krille e weeerd ! han e mer inne i datorn än han lyssnar på vad jag ahr att säga till han. . . jag ska fan daska till han så han ska vakna till från cybervärlden . . . suck på han ! . 

Idag den ?? i 7 så har jag vart på ming palace:) Jag åt så klart 4 små rätter . . . MED NUDLAR!!! just love it ..  Servitören säger inte Nudlar . .  utan han säger nOular.. jag tycker han e sööt :) hihhi
   Jag vill festa tror jag .. typ dricka massor av sprit och bli jätte packad.. dansa runt och ha det jätte kul med alla nära och kära.. Och ja Alx .  du e också en Nära och kär !.. 

Palla skriva mer . 

Over and Out !!! <3

New Day !


Ja .  som ni ser så har jag gjort min egen lilla design :D jag e stolt :)

Idag ska jag packa en massa och fixa med sprit och sånt . .  allt måste ju hem till johnny liksom .
Imorgon bär det av. Jag har iaf fått veta att jag får köra lite :) jippey :D

Johnnys bil e underbar att köra .  atomat, turbo, 2.0 liter :P plus att det e saab .  jag gillar saab ! . 

Ja. ni som vill höra av er till mig under min resa så e det bara ringa lr sms:a (0730822668 Inte comviq)

Nu e min dator fixad om jag inte sagt det tidigare .  så nu ahr jag alla mina underbara bilder igen :) haha Jag gjorde en avatar idag till PT :) den e sexig :)



Have fuun you bastards :D <3

14 Juli


Jaha. Mina dagar har vart okey här ett tag. så jag ska inte klaga ^^

Igår var vi och bada. det va typ kallt men ändå skönt så jag vet inte hur jag riktigt ska säga det ^^ haha
Snart e det dags att åka iväg. och jag måste fixa en massa saker. Myggmedel, solkräm, maaaaaat ! och säkert något mer :P
Så i morse när jag satt på toa så kom jag på att jag faktist borde dra hem till johnny och kolla med hans föreldrar om vad man kan ha för mat med sig typ.. Liksom dom har ju vart där massor med år :P
Jag ska nog ha med mej nudlar iaf... sen lite konserver, bröd, typ mjukost i tub..... hmm . det blir nog bra

Aja nu skiter jag i er .

Ciao <3

9 juli


Klockan är halv 10. och jag kan fan inte sova! Jag känner mig trött och sliten idag. Men det kanske e för vädret som jag känner så. Det ösregnar, och har gjort det hela natten. Jag ahr vaknar till och ifrån hela natten så för tillfället e jag bara irriterad. SUCK.
Om 8 dagar så bär det av :) mot härjedalen med grabbsen. Men vi får väl allt hoppas på bättre väder. Jag ska nog kanske ta och göra en väder dans.
Hoppas jag får mitt Körkort idag. Jag orkar inte gå omkring med denna inplastade stora lapp från VV.

Igår så blev det lite OLD-School gaming hos dennis. Vi linkade två gammla KRYS-LÅDOR och drog igång HALO2. Det visades klart och tydligt att det var dennis som regerade i det :P din lilla nörd!..

Jaha. Vad ska jag göra nu då. Vädret säger nej till att gå ut och även nej till mig för att sova. Det kommer bli en tråkig dag idag.....

 AJA. Over and out <3


YEEEEY


Ja. som många av er vet så har jag ju äntligen tagit körkort. Jag tror det var en av den lyckligaste dagen i mitt liv :) Jag blev helt enkelt jätte glad :) Stort grattis till mig själv ! GRATTTTTTTTTS !!

Idag den 7 juli så han jag väl kört lite bil. jag lånade gammla volvon som ägs av Esa (krilles pappa) AKA han som har hjälpt mig till största del till mitt körkort. Tack till dig Esa. Du är guldvärd får det! Ja som sagt . jag körde mycket bil. men innan det så helt plötsligt kom dennis hem till mig. det va riktigt trevlig. Jag bjöd på frukost och mjölk :) ( om nu inte det räknas som frukost ^^)
Efter att vi setat hemma hos mig så ringer Kristian till mig och frågar om hjälp med trallen. och så klart om viu skulle hitta på något . Vi drog dit.
Efter ett tag hämta vi fredde och drog och käka på ROMA !<3.. efter det så var det ju självklart att bilen måste tankas till en senare tripp mot ärla och lite tok kallt bad .. det va nästan obekvämt kallt. mend et va kul att åka bil.

Senare hem då vi sammlas hos tomas och röker lite vattenpipa och ser på den vackra blix/åsk himelen.

Jag älskar värkligen ÅSKAN !!!! the powerfull sound of god ! :P

Dagen har vart bra. tack till alla som var med i den .,



PS. jag av på slagsta glass med ;)


5 JULI!



J
a. Nu har jag en blogg.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva i mitt första inlägg.??!
Men jag kan ju börja med att klaga lite. Jag hatar en människa som just nu har förstört en massa. Jag blir helt galet förbannad.
Snart kanske jag ska ha uppkörning, jag är inte det minsta nervös! Men jag hoppas jag klarar av det för då blir jag nog en happy-man vad som än händer!

Idag har jag hittils inte gjort ett skit. Jag låg och slöa till kl 15:00. Men under min slöhets tid så tänkte jag en massa på att jag saknar alla mina bortresta vänner! Ja ni vet vilka ni är.
Jag hoppas jag får göra någe med Krille sen, Så jag inte kommer sitta här och dega hela dagen!.

Snart blir det Härjedalen! fyfan avd skoj. Bara vi grabbar, minst 5 bärs om dan, gassa i naturen, bada, sola och tillochmed kolla mys@fina tjejer!... Kommer bli kanon kul skulle jag kunna tänka mig!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Så nu ska jag fortsätta sitta i in ensamhet och tycka synd om mej själv !



Over and out !

RSS 2.0