Jag bara !


Vem är jag ?

Jag har börjat uppleva mig mer och mer som en person som älskar dagarna men hatar natten..
Jag umgås med vänner på dagen <3 kommer hem i en helt annan värld på kvällen/natten..
Jag är hemma och känner ingen ork eller lust till något..
Jag stör mig på det minsta som ploppar upp och känner mer och mer som att jag bara slösar bort hela mitt liv på inget..
Jag tänker helatiden på hur mina vänner och familj mår och om jag liksom har gjort något fel under dagen som kanske har fått dom att må dåligt..
Ibland undrar jag om jag är något bra att ha där i sitt liv.
det är många av er där ute som inte känner den här sidan av mig.. kanske för att den är ny och jag har inte ens själv lärt mig att hantera den. Jag är inte den som oftast pratar om mig själv och mina problem såhär, men nångång måste man kanske ta och göra det så man själv kanske finner en lösning på det hela..
Liksom om jag ahr gjort något fel, vart otrevlig eller bara allmänt jobbig så vill jag att ni säger det till mig så jag vet vad jag kan bättra mig på... jag antar att den som sitter och läser detta inte orkar läsa för detr e ju bara en massa skit egäntligen som jag måste ta itu med.... MEN JAG VET INTE HUR !
Liksom på dagarna är jag glad och rolig. men när jag kommer hem så vill jag bara ha någon där.. Kanske är det att jag är rädd för att vara ensam. kommer jag finna den lyckan att slippa vara det om nätterna.. bah.. det är så mke som rör sig runt i min skalle ... det är det, det, det och tillochmed det !

Jag tror att jag behöver hjälp rent ut sagt.


HAHAH!

När Andrea Skicka denna så var jag bara tvungen att blogga ! säger bara

LMAO! :D

http://sendables.jibjab.com/view/3STv3TRLUbbTBbzp

RSS 2.0